22 Mart 2010 Pazartesi

shaiya Savaş/Zindan

Savaş/Zindan

Zindanlar, Shaiya Dünyası'nın en korkunç ve karanlık ortamlarıdır. Zindana girmiş bir canlının sağ çıktığı çok ender görülür. Bir zindanda hayatta kalmanın tek şartı gerçek bir kahramanın yeteneklerine ve cesaretine sahip olmaktır!
Zindanlardaki yaratıklar, dışarıdaki yaratıklardan çok daha güçlülerdir. Aynı seviyede gözükenler bile içerideki karanlık ve şeytani güçlerin etkisiyle neredeyse yok edilemez bir duruma gelmişlerdir. Özellikle de zindanın sonunda sizi bekleyen Zindanın Efendisi!
Her zindanın bir efendisi vardır ve zindandaki bütün yaratıklar ona itaat ederler. Zindana girmenin asıl amacı zindanın efendisini yok etmektir. Bir hiç uğruna değil tabii ki!
Zindanlarda hakladığınız yaratıklardan değerli eşyalar düşme şansı dışarıdaki Shaiya dünyasına göre çok daha fazladır. Bu yüzden zindanlar değerli ganimetler toplamak için birebirdir. Özellikle de zindan efendisinden düşecek nesneler oyuncuların ağzını sulandırır.
Fakat hemen acele etmeyin; zindanlara tek başınıza girmek ölüme koşmak demektir. Büyük gruplar halinde çok daha etkili ve hızlı olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder