22 Mart 2010 Pazartesi

shaiya eks kazanmak

Savaş/PvEvE: Oyuncu Shaiya Oyuncunun tek başına veya grup halinde bilgisayar tarafından kontrol edilen oyun içi canavarlarla savaşması durumudur.



Hedef al, tıkla, öldür. Evet, savaşmak bu kadar kolay. Ayrıca düşmanlarını dize getirmek için kazandığın yeni becerilerini ve özel yeteneklerini kullanmalısın. Yeni kazandığın yetenekleri hızlı erişim çubuğuna ekleyerek daha etkili bir şekilde savaşabilirsin. Ayrıca çantanda bulunan ve sık sık kullanılan nesneleri de bu çubuğa ekleyerek her seferinde çantanı açma zahmetinden kurtulabilirsin. Seviyeleri hızla atlarken hızlı erişim çubuğu yetersiz kalmaya mı başladı?

Çözümü çok basit!

Yukarıdaki hızlı erişim çubuğunun köşesindeki '+' butonuna basarak klavyenin sağ tarafında bulunan NumPad aracılığıyla yönetebileceğin bir hızlı erişim çubuğu daha oluşturabilirsin. İstersen yatay istersen dikey olarak kullanabilir, ekranın istediğin yerine sürükleyebilirsin.

Gelen saldırılardan kurtulmanın bir yolu da iyi bir zamanlamayla kenara ya da geriye çekilmektir. Kenara çekilmek için tek yapman gereken 'Q' ya da 'E' tuşuna hızlıca iki defa basmak, geriye çekilmek için ise 'S' tuşunu kullanabilirsin.

Canavar Seviyeleri

Seviyenize uygun yaratıkları tespit edip, arzu ettiğiniz şekilde kasmakta zorlanıyor musunuz? İşte canavarların isminin yazdığı renge göre hangi seviyede olduklarını anlamanın yolu:

  • Beyaz Senden en az 6 seviye daha düşük. Tecrübe Puanı kazanamazsınız.
  • Açık Mavi Senden 4 ya da 5 seviye daha düşük. Tecrübe Puanı kazanımı çok azdır.
  • Mavi Senden 2 ya da 3 seviye daha düşük. Tecrübe Puanı kazanımı azdır.
  • Yeşil Senden 1 seviye yüksek ya da 1 seviye düşük. Tecrübe Puanı kazanımı normaldir.
  • Sarı Senden 2 ya da 3 seviye daha yüksek. Tecrübe Puanı kazanımı iyidir.
  • Turuncu Senden 4 ya da 5 seviye daha yüksek. Tecrübe Puanı kazanımı çok iyidir. Ama sıkı bir savaşa hazır olun.
  • Kırmızı Senden 6 ya da 7 seviye daha yüksek. Tecrübe Puanı kazanımı çok daha iyidir. Ama dikkat savaştan sağ çıkamama şansınız var.
  • Pembe Senden 8 ya da 9 seviye daha yüksek. Tecrübe Puanı kazanımı inanılmazdır. Ama hayatta kalabilirsen!!
  • Gri Senden en az 10 seviye daha yüksek. Arkanıza bakmadan kaçın! Tecrübe Puanı alamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder