22 Mart 2010 Pazartesi

Shaiya Savaş/D-Suyu Sınır Bölge

Savaş/D-Suyu Sınır Bölge

1) Genel

Shaiya Episode 3 - Öfke Birliği ile Işık İttifakı arasındaki amansız savaş doruk noktasına ulaşıyor. İki taraf artık yeni haritalara hakim olabilmek için çarpışıyor. Tarafların ele geçirdiği harabelerin çeşitli kombinasyonları çeşitli haritalara erişim sağlıyor, iki taraf da bir yandan sınırlarını genişletmek için saldırırken, diğer yandan ele geçirdiği yeni haritaları savunmaya çalışıyor. Bu gizemli topraklarda yepyeni yaratıklarla çarpışmaya ve üzerlerinden düşecek yepyeni nesnelere hazırlıklı olun!

2) Portal Nasıl Açılır?



Portal

Işık

Öfke

Çöl

1, 2, 5

3, 4, 5

Orman

1, 5, 6

4, 5, 7



Tabelada da görüldüğü gibi, örneğin Öfke Kardeşliği'nin Çöl Portalı'nı açabilmesi için 3,4 ve 5 numaralı harabeleri ele geçirmesi gerekmektedir.


3) Portal Nasıl Kapanır?


Aşağıdaki koşullardan herhangi birinin gerçekleşmesi durumunda portal kapanır:

- Sunucunun kapanması durumunda portallar kapanır.
- Tarafınızın belli bir portalı açması için şart koşulan 3 harabeyi de ele geçirmesi halinde o portal rakip taraf için kapanır.
- Rakip taraf gerekli olan 3 harabeyi de ele geçirip bir portalı açmışsa, bahsi geçen portalı kendi tarafınız için açamadığınız sürece rakip için gerekli harabelerden sadece birinin geri alınması rakibin portalını kapamaya yetmez! Rakibin o portal için gerekli bütün harabelerinin alınması gerekir.


Ayrıntılı Portal Haritaları

Çöl

Işık



Öfke



Orman

Işık




Öfke

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder