8 Şubat 2010 Pazartesi

SHAİYA IRKLAR

SHAİYA IRKLAR

İnsanlar


Teos'un en gençleri İnsanlardır.Güçlü, zeki ve çevik... İnsanlar daha çok güçleri savunmalarının aşılamaması ve ruhani özellikleriyle öne çıkmışlardır. Doğuştan savaşçı cengaver rahip olan İnsanlar büyü gücü yüksek elflerle muazzam bir ortaklık içindedir. Elfler ölümsüz kralları tarafından Teos'a, düzeni ve birliği yeniden kurmaları umuduyla gönderilmişlerdir. yazık'ki onlar da bu kaosun içine çekildi ve yanlarında dost olarak yanlızca Elfler kalmıştı.
Elfler

istikrarlı disiplinli ve ruhani güçleri elfleri tanımlayan özelliklerden sadece bir kaçıdır. Elfler, Vailler gibi, Dumianas'ın oğullarıdır. Doğa kanunları, istikrar ve büyü elfler için çok büyük önem taşır. Asıl amacı olası tehlikeleri topraklarından mümkün olduğunca uzakta tutmak olan büyülü elf ırkı, Işık kralın göz bebeğidir.

Vailler


güçlü acımasız , kurnaz ve ruhani, Vailler Karanlıklar kralı'nın gözde ırkıdır. Dumianas neslinden gelen iki ırktan biri olan gizemli vail ırkı beklenenin aksine, savaşa kana ve şiddete susamış bir ırk değildir. Fakat kendi bölgelerinde iç huzuru korumak adına her türlü hain ve korkunç davranışı sergilemekten kaçınmazlar. Çok güçlü olan Vailler, gizli ve esrarengiz savaş sanatlarıyla bu durumun üstesinden gelirler.

Nordeinler

Nordeinler, Büyük Savaş'ın son dönemlerinde Teos'u korumaları için gönderildiler. Uygar ve nazik olmaktan oldukça uzak olan Nordeinler gaddar ve vahşi bir ırk olarak tanınırlar. Fakat bu kadim ırkı küçük görmek bu özelliklerinden dolayı yargılamak doğru değildir. Süregelen savaşlarda gördükler vahşetten dolayı büyüyü kınayan nordeinler, savaşta sihir kullanmaktan kaçınırlar. Bu belki de sihirli elfler yerine ruhani Vailler'in yanında saf tutmalarının en önemli sebeplerinden biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder